Aloitteet lähetetty

huhtikuu 18, 2011 at 7:28 pm 7 kommenttia

Allekirjoituksia puoluekokousaloitteisiin tuli oikein mukavasti. Viestin lopussa on taulukko siitä, mitkä aloitteet keräsivät allekirjoituksia.  Laitoin nimilistan pötkönä ja ilmoitin, että saavat nostaa sieltä yksittäisiä tyyppejä pääallekirjoittajaksi, jos monen ihmisen aloite ei ole ok ja muut voi merkata tukijoiksi. Toivottavasti tämä käytäntö on kaikille ok.

Kiitos tähän mennessä mukana olleille. Mitä tehdään seuraavaksi?

Mainokset

Entry filed under: Uncategorized.

Allekirjoita aloitteet!

7 kommenttia Add your own

 • 1. Mauno Joukamaa  |  huhtikuu 19, 2011 10:44 am

  ”Kiitos tähän mennessä mukana olleille. Mitä tehdään seuraavaksi?”

  Pidetään huoli siitä, että tämä projekti huomataan myös puolueen ulkopuolella. Lähetetään tiedotusvälineille ennen puoluekokousta mediatiedote, jossa kerrotaan meidän tavoitteistamme ja miten aiomme niitä toteuttaa. (Olisikohan esim. puoluehallituksen aloitteista tekemien esitysten jälkeen hyvä ajankohta?) Lisäksi tehdään puoluekokousta varten ”Uusi puolue” ja ”Radikaali avoimuus tulee – oletko valmis?” -pinssejä, joita jaetaan kaikille paikallaolijoille puoluekokouksessa, median edustajat mukaan lukien. Myös oman tiedotustilaisuuden pitämistä puoluekokouksen yhteydessä voisi minusta harkita.

  Vastaus
 • 2. hexii  |  huhtikuu 19, 2011 8:21 pm

  Erittäin hyviä ideoita Maunolta. Olen itse kahden vaiheilla siitä, onko vaalitappion jälkeen kovien vaatiminen paras idea. Olen kuitenkin kallistumassa siihen, että oppositiotaival on oikein mainio paikka opetella radikaalisti avoimeksi. Jos ei nyt, niin ei sitten millloinkaan!

  Vastaus
 • 3. Mauno Joukamaa  |  huhtikuu 19, 2011 10:51 pm

  Tulipa vielä mieleeni muuan idea, mitä voisi seuraavaksi tehdä: vetoomus puoluehallitukselle näitä vaaleja varten laadittujen hallitusohjelmatavoitteiden julkistamiseksi. Koska niitä ei nyt tulla mihinkään varsinaisesti käyttämään, niiden julkituomisesta tuskin on ainakaan mitään haittaa ja esimerkiksi näille sadoille uusille jäsenille on minusta ihan reiliua kertoa, mihin suuntaan olisimme Suomea olleet tarkalleen luotsaamassa. Puoluehallitushan taitaa kokoontua seuraavan kerran 29.4., osaako joku sanoa, mihin mennessä vetoomus tarvitsisi tehdä, jotta se ehtisi kokouksessa käsiteltäväksi?

  Vastaus
 • 4. hexii  |  huhtikuu 19, 2011 10:55 pm

  Mauno: Samuli Lintula keksi saman jutun yhdessä viestissä tänne ja Samuli on itse puoluehallituksessa. Veikkaan, että asia on siis hanskassa!

  Kuitenkin hyvä tsekata tämä Samulilta?

  Vastaus
 • 5. Mauno Joukamaa  |  huhtikuu 19, 2011 11:08 pm

  Minusta kannattaa tsekata, varma on aina varmaa. 🙂 Ja sen lisäksikin voisi vielä ainakin harkita vetoomusta, sillä voisi saada tavoitteelle lisäpontta ja -painoa.

  Vastaus
 • 6. Mauno Joukamaa  |  huhtikuu 20, 2011 8:19 am

  Puolueen puheenjohtajaa ollaan jo kovasti vaihtamassa, jäsenäänestykseen asiasta on henkisesti sitouduttu jo kaksi vuotta sitten, puoluekokous vain on tulossa turhan äkäiseen. Olisiko puolueen nykyisten sääntöjen puitteissa mahdollista esim. puoluekokouksen päätöksellä siirtää puheenjohtajavalinta (ellei peräti -valinnat) suoritettavaksi jäsenäänestyksellä puoluekokouksen jälkeen?

  Vastaus
 • 7. Samuli Lintula  |  huhtikuu 20, 2011 12:38 pm

  Puheenjohtajan valinta on tehtävä puoluekokouksessa sääntöjen ja yhdistyslain takia.

  Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed%d bloggers like this: